Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Business breakfast: Oportunități de dezvoltare a afacerii, prin finanțări nerambursabile (27 aprilie 2023)

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat joi, 27 aprilie 2023, la Sala Europa de la sediul său, in colaborare cu compania Grant Box, un eveniment  de prezentare a oportunităților de dezvoltare a afacerii prin finanțări nerambursabile.

 

Firma Grant Box este specializată în furnizarea de servicii de consultanță prin accesarea de finanțări nerambursabile din fonduri europene sau guvernamentale, cât și în implementarea proiectelor finanțate.

 

In deschiderea evenimentului, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a punctat pe scurt experienta Camerei prahovene in activitatea de derulare de proiecte din fonduri europene, dar si din fonduri elvetiene si norvegiene si a evidentiat nevoia stringenta de finantari pentru dezvoltare a firmelor, cu precadere in perioada actuala, plina de provocari.

 

Prezentarile sustinute de catre  reprezentantii firmei Grant Box s-au axat pe finantarile pentru  investiții în activități productive și de servicii, pentru digitalizare, pentru producția de energie din surse regenerabile, precum si pentru investiții în domeniul agricol. Prezentarile au fost urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri.

 

La eveniment au participat reprezentantii a peste 50 de firme prahovene din toate domeniile de activitate, precum si reprezentanti ai partenerilor institutionali ai CCI Prahova – Prefectura Judetului Prahova, Patronatul IMM Prahova – prin Dl. Florin Duma, Presedinte si Universitatea Petrol-Gaze Ploiesti – prin Dna. Alina Brezoi, Prorector.

Partener al evenimentului a fost Lace Magazine.