Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

CATERCARM


Membri CCI Prahova

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 5629 – alte activitati de alimentatie nca.

Contact  CATERCARM

Strada Valeni, Nr. 146 Ploiesti, Prahova

Website  https://www.catering-ploiesti.ro/

Telefon: 0722/250156

Email catercarm@gmail.com

Despre

Suntem o companie localizata in Ploiesti, judetul Prahova, si infiintata in anul 2002.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de catering, receptii, cocktail, mese festive, mese de protocol, gestionare cantine, catering industrial, petreceri Craciun firme, zile onomastice, nunti, botezuri, etc.. Compania are un efectiv de 60 angajati.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Catercarm S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Ne recomanda

Suntem o companie recunoscuta pe piata din Prahova si ne pot recomanda clientii nostri permanenti sau ocazionali, reprezentanti ai unor firme consacrate pe piata din Romania, cumar fi: adient Automobile, Yazaki Romania,  lufkin Romania, Timken Romania, UPC Televiziune prin cablu, Camera de Comert si Industrie Prahova, Christoff Grup, Dalkia Termo Prahova, Distrigaz Sud, Apa Nova Ploiesti, Colegiul Medicilor Prahova, Scoala Grigore Moisil, Liceul Nichita Stanescu, Scoala Henry Berthelot, Gradinita Happy Children, etc.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Experienta Catercarm S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova

Știri / noutăți despre CATERCARM

https://www.capital.ro/la-omul-grabit-vine-masa-pe-roti-7901.html