Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

CCI Prahova, prezenta la Targul International de Mobila din Malaezia

Camera de Comert si Industrie Prahova, partener in cadrul Proiectului Servicii Integrate de Export pentru IMM-urile din Romania, finantat prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman, a participat, prin Doamna Mihaela Hristache, Director Relatii Externe, in perioada 8 – 11 martie 2019, la Targul International de Mobila MIFF Kuala Lumpurr, in Malaezia. Echipa proiectului a avut un stand propriu de reprezentare sub brandul ROMANIAN WOOD CRAFTS si a fost formata dintr-o echipa de vizitatori specializati compusa din 10 companii din sectorul industriei de lemn, mobila si prelucrarea lemnului. Proiectul, prin care a fost creat in cadrul CCI Prahova, Centrul de Afaceri pentru Export Ploiesti, are ca scop principal pregatirea firmelor mici si mijlocii in domeniul exportului si sprijinirea acestora in accesarea unor piete externe.

De altfel, echipa ROMANIAN WOOD CRAFTS, alaturi de reprezentanții Transylvanian Furniture Cluster, prezenti si ei la târgul MIFF Kuala Lumpur formează cel mai mare grup de profesioniști din industria mobilei din Europa de Est prezent vreodată la acest eveniment.

In aceeasi perioada, in cadrul proiectului european EEN – European Enterprise Network, reprezentantul CCI Prahova a participat si la Targul International de Mobila de la Singapore IFFS, unde au fost purtate discutii cu reprezentantii Federatiei Producatorilor din Singapore cu care CCI Prahova a semnat un Acord de Colaborare in anul 2018 , precum si cu Doamna Cecilia Deaconescu, Ministru Consilier in cadrul Ambasadei Romaniei la Singapore.