Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

CCI Prahova, vizitata de Ambasadori ONU

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, i-a primit joi, 25 aprilie 2019, pe cei 8 ambasadori ONU-New York veniți în vizită în țara noastră în cadrul acțiunii de promovare a candidaturii României pentru un loc de membru nepermanent în cadrul Consiliului de Securitate al ONU pentru perioada 2020-2021. La acțiune a fost prezent și Ion Jinga, Ambasadorul Romaniei la ONU, dar si Mădălina Lupea, prefectul județului Prahova.

Înalților oaspeți le-au fost prezentate, de către președintele Aurelian Gogulescu și prefectul Madălina Lupea oportunitățile pe care le oferă județul nostru investitorilor din toate punctele de vedere.

Ambasadorul din Komores ar dori să promoveze județul Prahova și potențialul său de colaborare, în vederea unor viitoare schimburi comerciale cu țara sa, fiind – intr-un fel – un « ambasador » al județului Prahova.

Ambasadorul din Jamaica a vorbit despre problematica trecerii de la era combustibililor fosili la sursele de energie regenerabilă, în timp ce Ambasadorul din Panama a exprimat ideea potrivit căreia zonele libere din țara sa pot fi folosite de oamenii de afaceri români în dezvoltarea de colaborari în diverse domenii de activitate.

După întâlnirea de la sediul Camerei de Comerț, unde distinșii oaspeți au semnat in Cartea De Onoare a institutiei, acestia s-au deplasat catre Valea Prahovei, unde vor vizita Castelul Peleș.