Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Conferinta TRANSFORMAREA DIGITALĂ A COMPANIILOR SI INSTITUȚIILOR SOLUȚII DE INFORMATIZARE ȘI OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE (29 februarie 2024)

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat joi, 29 februarie 2024, la Sala Europa de la sediul sau, in colaborare cu Uniunea Națională a Patronatului Român și cu firma Simavi, conferința intitulată «Transformarea digitală a companiilor și instituțiilor – Soluții de informatizare și oportunități de finanțare».
In deschiderea evenimentului, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a subliniat importanta digitalizalizarii la nivelul tuturor sectoarelor economiei, la nivelul intregii societati, cu atat mai mult cu cat, conform celui mai recent raport al Comisiei Europene, Romania are mult de recuperat la capitolul digitalizare, comparativ cu alte state din Uniunea Europeana.
Tot in deschidere au luat cuvantul si Prefectul Judetului Prahova, Dl. Virgiliu-Daniel Nanu si Presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman – Dl. Ioan Lucian.
Evenimentul s-a desfasurat in doua module care s-au adresat companiilor, respectiv, instituțiilor, in total fiind prezenti un numar de 55 reprezentanti ai mediului de afaceri si ai celui institutional.
Prezentarile expertilor companiei Simavi, axate pe solutiile de informatizare, optimizarea proceselor, imbunatatirea experientei clientilor si reducerea costurilor, au fost completate cu informatiile privind instrumentele de finantare, prezentate de doi consultanti in accesarea de fonduri europene.