Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

DOMENIILE VITICOLE TOHANI SRL

 

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 1102 – Fabricarea vinurilor din struguri

Contact  DOMENIILE TOHANI

Adresă: Com. Gura Vadului, Str. Principala, Judetul Prahova

Website  https://www.tohaniromania.com/

Telefon: +40.244.251.231

Email: office@domeniiletohani.com

 

Despre

Tohani este un loc privilegiat, care îndeamnă mintea și sufletul să se deschidă în fața forțelor creatoare ale naturii și omului.

Amplasat în mijlocul regiunii Dealu Mare, Tohani se întinde pe 7 dealuri însorite, binecuvântate de un climat special. Dealurile sunt orientate spre sud-est, primind mângâierile generoase ale soarelui pentru mai mult timp. Astfel, strugurii se bucură de soare 14 zile în plus pe an faţă de alte zone viticole ale ţării. Ajungând mai devreme la maturitate, boabele au la dispoziţie mai mult timp pentru acumulări calitative.

Ne recomanda

Podgoria Tohani are o suprafață cultivată de 365 de hectare și este amplasată pe paralela de 45 de grade, asemenea celebrelor Podgorii Bordeaux. Microclimatul mediteranean, care face posibilă creșterea smochinului și a migdalului, oferă viței de vie condiții de dezvoltare speciale, ceea ce face ca vinurile de Tohani să aibă culoare și arome intense, corpolență și echilibru organoleptic.

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova

Știri / noutăți despre  DOMENIILE TOHANI

Producătorul de vinuri Tohani investeşte într-un conac şi un spa lângă cramă

 

Domeniile Viticole Tohani, unul dintre cei mai mari producători de vin premium de pe plan local, va pune în acest an în circuitul turistic un conac care a aparţinut principelui Nicolae (fratele Regelui Carol al II- lea n.red.), investind aproximativ un milion de euro în renovarea acestuia.

Compania are în portofoliu branduri precum Domeniile Tohani, Princiar, Moşia de la Tohani, Valahorum, Principele Radu şi Apogeum.

„Conacul va avea 20 de camere, un restaurant-muzeu, o terasă unde se vor servi preparate tradiţionale, iar beciul conacului va fi transformat în sală de degustăre a vinurilor. Anul viitor vom deschide şi un spa“, a declarat într-un interviu acordat ZF Virgil Mândru, preşedintele şi proprietarul producătorului de vinuri din Tohani (jud. Prahova).

În spa, compania va investi aproximativ un milion de euro. Grupul controlat de Virgil Mândru are afaceri de 12 milioane de euro din producţia şi distribuţia vinurilor, dar şi a brandului de apă minerală Cheile Bicazului.

https://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1216754-domeniile-tohani-crestere.htm

https://www.zf.ro/companii/domeniile-tohani-se-dezvolta-cu-fonduri-sapard-2907949

Galerie media  DOMENIILE TOHANI