Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Eveniment de prezentare a solutiilor si oportunitatilor de protejare a afacerii, organizat in colaborare cu Generali Romania si Patronatul IMM Prahova

Camera de Comerț și Industrie Prahova a găzduit joi, 11 mai 2023, la Sala Europa de la sediul său, la un eveniment de prezentare a oportunităților si solutiilor de protejare a afacerii, organizat în colaborare cu Generali România și cu Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova. La aceasta actiune au fost prezente peste 40 de firme din toate domeniile de activitate și de toate mărimile.

 

“Ne confruntam, in continuare cu provocari care impacteaza puternic mediul de business – inflatia, problemele legate de lantul de aprovizionare, cresterea ratelor dobanzilor si criza fortei de munca. Ne confruntam cu cresterea riscurilor climatice si tehnologice cu un real potentialul de impact asupra vietii noastre, deci care fac obiectul asigurarilor.

Generali România face parte dintr-un grup puternic, cu o istorie de aproape 200 de ani și care de-a lungul timpului a fost unul dintre cei mai mari administratori de active la nivel mondial – peste 500 miliarde euro, cu 78.000 angajați în întreagă lume, 72 milioane clienți în 60 de țări. Grupul Generali ocupă poziții de lider pe piețele din Europa de Vest și poziții cheie în Europa de Centrală și de Est, dar și în Asia.

În 2007, Generali România s-a lansat pe piața pensiilor private obligatorii din România, reușind performanța de a se situa, la doar un an de la lansarea companiei Generali Pensii, în topul primilor 3 administratori, cu un număr de aproape 500.000 participanți și o cota de piață de 9,4%.

Temele prezentate in cadrul evenimentului sunt extrem de interesante si de utile, pentru orice antreprenor responsabil si prevazator”, a spus, in deschiderea evenimentului, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova.

Printre temele abordate s-au regasit: motivele pentru care ar trebui să se asigure o firmă; detalii despre contractele de asigurare; produse de asigurare utile, cu accent pe protecția profitului în urma unui eveniment care afectează activitatea firmei și pentru care există asigurare; exemple concrete de daune.

Generali Romania a fost reprezentata de catre Dna. Cristina Jipa –  Director Regional, Dna. Ramona Cristache – Director Agentie Ploiesti, Dl. Marius Georgescu – Director Departament Asigurari Generale Corporate Generali Romania si Dl. Catalin Goia – Sef Birou Subscriere Regionala, iar din partea Patronatului Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Prahova a fost prezent Dl. Florin Duma – Presedinte. La actiune a fost prezent si Presedintele CECCAR Prahova – Dl. Cornel Nitu.