Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Forum de Afaceri Romano-Turc, pe 18 aprilie 2024

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Forum de Afaceri Romano-Turc, pe 18 aprilie 2024

18 aprilie - 10:00 - 17:00

La invitatia Camerei de Comerț și Industrie Prahova,  E.S. Dl Özgür Kivanç ALTAN, Ambasadorul Turciei în Romania, va efectua pe data de 18 aprilie 2024 o vizită la Ploiesti, fiind  însoțit de o delegatie a membrilor Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România (TIAD – București), în frunte cu Dl. Presedinte Ufuk TANDOGAN.

Acest eveniment are mai multe componente, oaspeții exprimându-și intenția de a se familiariza cu realitățile sociale și economice ale județului Prahova, de a cunoaște investițiile cu capital turcesc din județ și de a purta discuții cu reprezentanții mediului de afaceri prahovean.

În acest sens, pe data de 18 aprilie 2024, începând cu orele 10.00, Camera de Comerț și Industrie Prahova va organiza la sediul său din Ploiesti, str. Cuza Voda nr 8, Sala Europa, Forumul de Afaceri Romano-Turc, la care sunt  invitate să participe atât firmele prahovene cu capital turcesc cât și companii – indiferent de sectorul de activitate –  care sunt interesate de piața cu un deosebit potențial pe care o reprezintă Turcia.

Această inițiativă se înscrie în cadrul demersurilor CCI Prahova de susținere a redresării și reorientării mediului economic, afectat de evenimentele socio-economice și politice din ultimii 4 ani. În plus, în mod tradițional, Turcia este unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali ai României iar relația bilaterală bună dintre cele două țări, caracterizată de cooperare și dialog consistent, garantează oportunități comerciale și investiționale de încredere, precum și stabilitate, valori absolut necesare în contextul geopolitic actual.

Fiind convinși că această oportunitate este de interes pentru activitatea Dvs. vă rugăm să ne transmiteți confirmarea privind participarea, până cel tarziu vineri, 12 aprilie 2024, la  e-mail: externe@cciph.ro, indicand numele participanților, coordonatele de contact și domeniul de activitate al companiei.

Detalii

Dată:
18 aprilie
Oră:
10:00 - 17:00
Categorie Eveniment: