Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Gala Topul Firmelor Prahovene 2011

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gala Topul Firmelor Prahovene 2011

28 octombrie 2011

GALA “TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2011 “28 octombrie 2011, Complexul « Sky Center »

În seara zilei de 28 octombrie 2011, la Complexul «Sky Center» din Păulești, comunitatea de afaceri a județului Prahova și-a celebrat performerii – cele mai bune și mai serioase firme, în baza rezultatelor economice pe anul 2010, în cadrul Galei Topul Firmelor Prahovene.

Evenimentul, aflat la cea de-a 18-a ediție și organizat de Camera de Comerț și Industrie Prahova, a polarizat atenția și interesul a importante personalități din mediul diplomatic și economico-social al județului Prahova și din țară – reprezentanți ai Corpului Diplomatic acrediatat la București – ambasadori, consuli și consilieri economici (fiind reprezentate la nivel de ambasadori 15 țări – Republica Africa de Sud, Republica Albania, Republica Azerbaidjan, Bosnia-Herțegovina, Emiratele Arabe Unite, Federația Rusă, Regatul Hașemit al Iordaniei, Irlanda, Republica Libaneză, Republica Macedonia, Republica Moldova, Statul Palestina, Republica Polonă, Statul Qatar, Republica Ungară; la nivel de Consulat – Ucraina și la nivel de Consieri Economici 9 țări – Bosnia Herțegovina, Republica Bulgaria, Republica Cehă, Republica Elena, Republica Islamică Iran, Irlanda, Republica Islamică Pakistan, Federația Rusă și Ucraina), Președinți de Camere de Comerț și Industrie teritoriale și bilaterale, reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, ai instituțiilor deconcentrate, ai mediului financiar-bancar și – mai ales – oameni de afaceri – reprezentanți ai firmelor clasate în topul performanței economice, care au demonstrat prin cifre faptul că acest judeţ este unul de referinţă în economia naţională.

Ceremonia festivă, desfășurată la Sky Center Păulești, a constituit cadrul de excepție în care au fost evidențiate și premiate firmele clasate în Topul Firmelor Prahovene 2011. Acest clasament – întocmit în baza rezultatelor financiare ale anului 2010, un an cu dificultăți economice pentru întreg mediul de afaceri, reunește un număr record de firme prahovene laureate – 1861 companii grupate în 6 grupe principale de activitate, 190 domenii și 5 clase de mărime. Dintre aceste firme, 956 se situează pe primele trei locuri.

Dovada a nivelului înalt de performanță la care se situează firmele prahovene este și faptul că un număr tot mai mare dintre acestea se regăsesc în Topul Național organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, iar rezultatele evidențiate la nivel național le fac cinste nu numai lor, ci și comunității de afaceri pe care o reprezintă.

Alături de evidențierea firmelor în clasamentul de top, propriu-zis, a fost premiată performanță firmelor ce s-au clasat pe primele 3 locuri, timp de 10 ani consecutiv , cel mai valoros Trofeu al serii – Trofeul 10 ANI de Excelență în Afaceri, care s-a acordat unui număr de 16 companii; Trofeul de Excelență 5 ANI, acordat firmelor care s-au clasat în top pe primele 3 locuri timp de 5 ani consecutiv, unui număr de 52 companii , Distincția de Excelență s-a acordat firmelor clasate 3 ani consecutiv pe primele 3 locuri unui număr de 90 firme. De asemenea, a fost premiată și preocuparea în activitatea de protecție a proprietății industriale, acordându-se ”Trofeul Creativității” unui număr de 10 companii. Rezultatele meritorii concretizate în exportul de produse sau servicii, au fost recompensate prin acordarea « Tofeului Exportatorilor », unui număr de 57 firme – primele 10, în ceea ce privește valoarea exportului, clasificate după mărimea firmelor, pe cinci categorii.

În premieră pentru Gala Topul Firmelor Prahovene, anul acesta au fost evidențiate și premiate firmele care au realizat investiții într-o perioada dificilă, că cea pe care încă o traversăm. În cazul “Trofeului Investitorului” nu a fost vorba de un clasament, datele în baza căruia s-a decernat acest trofeu, fiind cele pe care firmele le-au pus la dispoziția C.C.I. Prahova, odată cu fișele pe care acestea le-au completat pe parcursul organizării acestui top.

Doamnele implicate în afaceri, în calitate de acționar sau manager principal al firmelor prezente în Top pe primele cinci poziții au fost premiate cu trofeul «Femeia de Afaceri», trofeu acordat unui număr de 27 de Doamne.

Emoția și satisfacția primirii acestor diplome, distincții și trofee de către firmele laureate, a fost cu atât mai mare, cu cât însemnele performanței au fost înmânate într-un cadru cu adevărat de excepție, care a reunit peste 450 de participanți – firme laureate și invitați – personalități de marca, care – de altfel – au și decernat aceste premii.

Pe parcursul desfășurării Galei Topul Firmelor Prahovene 2011, momentele de decernare a diplomelor, distincțiilor și trofeelor s-au împletit cu un dineu de gala și cu momente artististice de înalta ținută.

Organizarea acestui eveniment de amploare a fost posibilă datorită colaborării excelente derulate între C.C.I.Prahovași firmele care au acceptat să fie sponsori și parteneri cu acest prilej: Parcul Industrial DIBO, Alexandrion Grup România, Apă Talea, Bergenbier, BRD Groupe Societe General, Cameron România, Carmistin, Conpet, Coral Impex, Cramă Cramele Halewood, Devin, Domeniile Anastasia, Dalkia Termo Prahova, Domeniile Viticole Tohani, IPM – Partners România, Lemet, Oltina Impex Prod Com, Oztasar, Romtelecom Business Solutions, Star T & D, Timken România, Tymbark Maspex România, Yazaki România.

Partenerii media ai evenimentului au fost Kanal D, Televiziunea “Valea Prahovei” și Prahova Business.
PALMARES

Topul Firmelor 2011 cuprinde 1861 firme, dintre care 956 ocupă primele trei locuri.

Din aceste firme, 273 se regăsesc în Topul Național, întocmit de Camera de Comerț și Industrie a României.

Detalii

Dată:
28 octombrie 2011
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: