Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

In perioada 16 – 19 noiembrie 2023 va avea loc la Belgrad, Serbia, a doua Ediție a Târgului Internațional Wine Vision, co-organizat de Serbia, Albania și Republica Macedonia de Nord, în cadrul inițiativei regionale de cooperare Open Balkan.

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

In perioada 16 – 19 noiembrie 2023 va avea loc la Belgrad, Serbia, a doua Ediție a Târgului Internațional Wine Vision, co-organizat de Serbia, Albania și Republica Macedonia de Nord, în cadrul inițiativei regionale de cooperare Open Balkan.

16 noiembrie 2023 - 19 noiembrie 2023

Stimată Doamnă / Stimate Domnule Director,

 

 

Camera de Comerț și Industrie Prahova are deosebita placere de a vă prezenta o importantă  și excelentă oportunitate de promovare în sectorul vini-viticol, primită prin intermediul Ambasadei Serbiei în România.

 

Astfel, în perioada 16 – 19 noiembrie 2023 va avea loc la Belgrad, Serbia, a doua Ediție a Târgului Internațional Wine Vision, co-organizat de Serbia, Albania și Republica Macedonia de Nord, în cadrul inițiativei regionale de cooperare Open Balkan.

 

Scopul evenimentului este de a celebra profesionalismul maeștrilor în producerea celor mai bune vinuri și de a promova o combinație unică de arome și gusturi care reprezintă spiritul Balcanilor, geografia regiunii și abundența de soiuri de struguri, precum și de a aduna, în același cadru festiv, iubitorii de vinuri și viticultură.

Manifestarea va cuprinde pe lângă componenta expozițională, si o serie de seminarii, schimburi de practică și experiență, întâlniri B2B, precum și acordarea trofeului  Open Balkan Wine Trophy 2023.

Menționăm că la prima Ediție, organizată în septembrie 2022, au participat peste 350 de companii – producători și distributori de vinuri – din 20 de țări, iar standurile evenimentului au fost vizitate de peste 30 000 de persoane.

 

Având în vedere renumele județului Prahova în industria vini-viticolă românească dar și internațională, aspect la care și compania Dvs. a contribuit in mod incontestabil, vă invităm să profitați de această oportunitate deosebită de a vă promova produsele la nivel regional, într-un cadru organizat la un înalt nivel de profesionalism, care vă oferă posibilitatea realizării de contacte directe cu cei mai importanți jucători din industria vini-viticolă în zona Balcanilor.

În acest sens, vă rugăm să parcurgeți cu atenție documentul anexat, care prezintă programul și locația evenimentului, modalitatea de înscriere, precum și alte informații și detalii, ținând cont de faptul că data limită de înscriere este 19 iunie 2023.

 

Așteptăm cu deosebit interes răspunsul Dvs. la adresa de e-mail externe@cciph.ro și vă transmitem, Stimată Doamnă / Stimate Domnule Director, deplina noastră disponibilitate pentru colaborare, împreună cu expresia celor mai călduroase salutări.

 

 

Cu deosebită stimă,

 

AURELIAN GOGULESCU

PREȘEDINTE

 

Invita;ie Expo Vin Serbia Wine Vision by Open Balkan 16-19 November 2023 Belgrade

Detalii

Începe:
16 noiembrie 2023
Se termină:
19 noiembrie 2023
Categorie Eveniment: