Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Invitatie Misiune Economica CHINA

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Invitatie Misiune Economica CHINA

9 mai - 08:00 - 24 mai - 17:00

Camera de  Comerț și Industrie Prahova are deosebită plăcere să vă adreseze invitația de participare în cadrul Misiunii Economice pe care o organizează în CHINA, la Beijing, Harbin (provincia Heilongjiang) și Guangzhou (provincia Guangdong), la sfârșitul lunii iunie – începutul lunii iulie 2024.

 

Programul cuprinde întâlniri de afaceri organizate în funcție de domeniile de activitate și sectoarele de interes exprimate de firmele românești participante în cadrul delegației. De aceea, vă rugăm ca în cazul în care aveți interes pentru piața chineză, dacă doriți să intrați în contact cu exportatori sau importatori chinezi sau intenționați să atrageți investitori în vederea extinderii afacerii Dvs., să completați cu atenție fișa anexată, menționând detaliat propunerile Dvs. de colaborare, urmând ca partenerii noștri insitituționali din cele 3 provincii să ne sprijine prin organizarea programului profesional.

 

Vă invităm să profitați de oportunitățile de promovare și colaborare oferite de participarea în cadrul acestei deplasări în China și așteptăm cu interes răspunsul Dvs. până cel tarziu 24 mai 2024, la e-mail: externe@cciph.ro prin transmiterea fișei anexate completate conform celor de mai sus. După transmiterea interesului Dvs. privind participarea, veți primi informații complete privind elementele punctuale de agendă, precum și componența și elementele  costurilor de participare, aspecte ce sunt în curs de definitivare.

Fisa de inregistrare Mis Ec_ro

Detalii

Începe:
9 mai - 08:00
Se termină:
24 mai - 17:00
Categorie Eveniment: