Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

INVITATIE SEMINAR “SOLUTIONAREA LITIGIILOR PRIN ARBITRAJUL COMERCIAL”

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

INVITATIE SEMINAR “SOLUTIONAREA LITIGIILOR PRIN ARBITRAJUL COMERCIAL”

28 aprilie 2023

INVITATIE SEMINAR

“SOLUTIONAREA LITIGIILOR PRIN 

ARBITRAJUL COMERCIAL”

Vineri, 28 aprilie 2023

Camera de Comert si Industrie Prahova, Sala Europa

 

Camera de Comert si Industrie Prahova, Curtea de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie Prahova si Colegiul Consilierilor Juridici Prahova au deosebita placere de a va invita la un  SEMINAR DEDICAT ARBITRAJULUI COMERCIAL ca modalitate alternativă de soluționare a litigiilor, aflată la dispoziția mediului de afaceri, a autorităților publice și a persoanelor fizice .

 

Evenimentul va avea loc vineri, 28 aprilie 2023, incepand cu ora 09:00 la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova – Sala Europa (Ploiesti, str. Cuza Voda nr. 8).

 

Invitatul special al acestei conferințe este prof. univ. dr. Ștefan DEACONU, Președintele Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

 

In cadrul evenimentului, pe langa prezentarile la cel mai inalt nivel de profesionalism in domeniul juridic,  veti avea oportunitatea de a adresa intrebari si de a lamuri o serie de aspecte teoretice si practice referitoare la tema propusa.

Seminarul se adresează mediului de afaceri, consilierilor juridici, autorităților publice, avocaților, notarilor publici, altor profesioniști ai dreptului, tuturor persoanelor interesate.

Participarea este gratuita .

 

Va rugam sa confirmati prezenta dvs. pana cel tarziu marti, 25 aprilie 2023,   prin email juridic@cciph.ro, specificand numele si prenumele persoanei participante,  nr. de telefon si adresa de email , numele companiei/ institutiei  reprezentate.

Detalii

Dată:
28 aprilie 2023
Categorie Eveniment: