Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

“Italy & Romania: Building Together”

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

“Italy & Romania: Building Together”

8 noiembrie 2022

Stimată Doamnă/Stimate Domnule,

avem plăcerea de a vă invita la conferința “Italy & Romania: Building Together”, dedicată domeniului infrastructurii, organizată de ITA – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior, în colaborare cu Ambasada Italiei la București, Camera de Comerț Italiană pentru România și cu susținerea partenerului media „Bursa Construcțiilor”.

Evenimentul va avea loc pe data de 8 noiembrie 2022 la București, Hotel Sheraton Bucharest, Sala Platinum Ballroom și se va bucura de prezența și expertiza mai multor ministere și companii de stat, implicate în finanțarea și implementarea proiectelor de infrastructură, precum și de prezența unor reprezentanți ai mediului de afaceri, care vor descrie piața locală.

Din partea Italiei, vor sosi 25 de companii, însoțite de asociațiile italiene de profil, ANCE – Asociația italiană a constructorilor, OICE – Asociația firmelor italiene de inginerie, proiectare, arhitectură și consultanță tehnică economică și ANIE – Federația italiană din sectorul electrotehnic si electronic. In anexă găsiți lista firmelor italiene participante și profilul acestora.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Pentru a participa, vă rugăm să vă înregistrați completând formularul online de înscriere disponibil  AICI  până cel târziu pe data de 4 noiembrie 2022. 

Accesul în sală de conferință se face direct din Calea Dorobanți 5-7 sau din parcarea subterană a hotelului, la care veți avea acces cu un tarif preferențial. Este necesar să menționați participarea la conferința din Platinum Ballroom.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul 021-211.42.40, persoană de contact: dna Elena Dumitrache.

Ne-am bucura să primim un răspuns pozitiv în ceea ce privește participarea dumneavoastră la eveniment.

Cu respect,

Micaela Soldini

Director al Agenției Italiene pentru Comerț Exterior – ITA București

Detalii

Dată:
8 noiembrie 2022
Categorie Eveniment: