Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Termen limita pentru inscriere la Targul International „Transport Logistic” Munchen 2023

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Termen limita pentru inscriere la Targul International „Transport Logistic” Munchen 2023

15 august 2022

În spiritul cooperării interinstitutionale, modalitate excelentă de a sprijini interesele de extindere și internaționalizare ale mediului de afaceri local, Camera de Comerț și Industrie Prahova vă supune atenției o deosebită oportunitate de promovare externă.

Astfel, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK) organizează, în perioada  9 -12 mai 2023, standul comun al României la manifestarea expozitionala „Transport Logistic”, cel mai mare târg din lume pentru logistică, mobilitate, IT și managementul lanțului de aprovizionare, care are loc la Munchen, Germania, din anul 1978.

Târgul găzduiește 2 374 de expozanți din 63 de țări, pe un spațiu expozițional de 125 000 m2 în 10 hale, spațiu în aer liber sau șine de cale ferată. Cei aproximativ 64 000 de participanți reprezintă 124 de țări din întreaga lume.

Vă invităm să profitați de această excelentă ocazie de promovare, alegând unul dintre pachetele de participare disponibile, descrise în prezentarea anexată acestei adrese.

În calitate de co-expozant, veți putea beneficia de vizibilitate și marketing național, România fiind promovată ca locație investițională și logistică în fața celor 64 000 de participanți și a peste 500 de jurnaliști/reprezentanți media. De asemenea, veți avea oportunitatea de a întâlni și interacționa cu jucători cheie din domeniu.

AHK va prelua toate sarcinile logistice, de la rezervarea suprafeței de expunere, angajarea constructorului de stand și înregistrarea participanților, până la suportul la fața locului. Coexpozanții ultimei ediții au fost: Dunwell Industrial Brokerage, Euroccoper, Port Bazinul Nou (Galati), Portul Constanţa, Speed & Trust, TTS (Transport Trade Services) şi Warehouses de Pauw Romania (WDP Romania).

Pentru mai multe detalii despre târg și pentru manifestarea interesului de participare vă rugăm să contactați AHK la adresa de e-mail aldica.raluca@ahkrumaenien.ro, tel.: +40 21 207 91 10   până pe cel târziu 15 august 2022, cu copie la externe@cciph.ro . De asemenea, vă informăm că, pentru a discuta orice detalii legate de acest eveniment, există posibilitatea stabilirii unei întâlniri cu organizatorii, în format fizic sau online.

Loc de desfășurare

Munchen, Germania
Munchen, Germania + Hartă Google