Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

“Oportunități de afaceri ROMÂNIA-FRANȚA” 15 noiembrie 2022, pe platforma zoom a CCI Prahova, începând cu ora 11.00

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

“Oportunități de afaceri ROMÂNIA-FRANȚA” 15 noiembrie 2022, pe platforma zoom a CCI Prahova, începând cu ora 11.00

15 noiembrie 2022

Stimată Doamnă / Stimate Domnule Director General, 

În cadrul eforturilor sale susținute de a promova interesele de afaceri ale companiilor românești pe plan extern, Camera de Comerț și Industrie Prahova caută în permanență noi direcții de internaționalizare care sa ofere oportunități optime comerciale și de investiții.

 

Astfel, avem plăcerea de a vă invita să participați la webinarul

 

“Oportunități de afaceri ROMÂNIA-FRANȚA”

15 noiembrie 2022, pe platforma zoom a CCI Prahova, începând cu ora 11.00

           

            Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie Prahova în colaborare cu Ambasada României la Paris, se adresează atât companiilor care au stabilit relații de afaceri pe piața din Franța, cât și celor interesate să identifice oportunități de colaborare în această direcție.

Franța este unul dintre principalii parteneri economici ai României (ocupând locul 3 la exporturi și locul 6 la importuri) și, mai mult, este una dintre țările cu care România înregistrează balanță excedentară a schimburilor comerciale. Caracterul specific, deosebit de strâns al relaţiilor bilaterale, fundamentat pe o tradițională colaborare, precum și pe afinități de istorie și latinitate, se oglindește în prezent în Parteneriatul Strategic care funcționează între cele două țări încă din 2008 și al cărui pilon principal este cooperarea economică. Franța reprezintă, în mod tradițional, un partener privilegiat al țării noastre în plan european şi global, o piață matură, fluentă și inovativă, lucru ce poate constitui un alt atu de a considera această piață ca o oportunitate de extindere a activității dumneavoastră.

În acest context, evenimentul se va axa pe următoarele elemente : panorama schimburilor comerciale bilaterale în intervalul 2019 – 2022, informații despre climatul de afaceri din Franța, modalități de abordare a pieței franceze, oportunități de colaborare bilaterală, informații privind principalele saloane expoziționale ce se desfășoară anual în Franța. De asemenea, va exista un moment dedicat întrebărilor mediului de afaceri, care își propune să vină în sprijinul companiilor cu informații utile în demersul de extindere pe piața franceză (exporturi sau posibile investiții).

Menționăm că inițiativa noastră se adresează companiilor din orice domeniu de activitate și, dorind să transformăm modalitatea de conectare online într-un avantaj și să depășim distanțele fizice, ne propunem să reunim astfel în cadrul evenimentului companii nu doar din județul Prahova, ci din toată țara.

 

În sensul celor de mai sus, suntem convinși că participarea la webinarul din 15 noiembrie se va dovedi de un real folos pentru compania dumneavoastră, oferindu-vă ocazia de a vă informa și intra în contact cu o piață renumită prin stabilitate și seriozitate și deosebit de ofertantă în ce privește oportunitățile de cooperare. În speranța că veți accepta invitația noastră, vă rugăm să ne transmiteți până cel târziu 9 noiembrie 2022, la adresa de e-mail : externe@cciph.ro, confirmarea de participare, precum și fișa de interes anexată acestei invitații, urmând să primiți ulterior pe e-mail programul și link-ul zoom al evenimentului. 

Rămânem în așteptarea răspunsului dumneavoastră și, asigurându-vă în continuare de deplina noastră colaborare, vă rugăm să primiți, Stimată Doamnă / Stimate Domnule Director General, expresia celor mai cordiale salutări.

Cu deosebită stimă,

Sena LATIF,

Însărcinat cu afaceri a.i.,

Ambasada României în Republica Franceză

 

AURELIAN GOGULESCU

PREȘEDINTE CCI Prahova

VICEPREȘEDINTE pentru Diplomație Economică – CCI a României

Detalii

Dată:
15 noiembrie 2022
Categorie Eveniment: