Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

FABRICAT IN MOLDOVA 01-05 FEBRUARIE 2023

Avem deosebita placere de a va informa ca, in perioada 01 – 05 FEBRUARIE 2023 va avea loc, la Chisinau, in Republica Moldova, cea de-a XX-a editie a Expozitiei “FABRICAT IN MOLDOVA”, actiune destinata promovarii marfurilor si serviciilor autohtone pe pietele externe.

Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”  (Mun. Chișinău str. Ghioceilor nr. 1). a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Devenind cea mai mare expoziție națională, aceasta poate fi pe bună dreptate denumită oglinda pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât a specialiștilor, cât și reprezentanților businessului.

La ceremonia de inaugurare a evenimentului, din data de 01 februarie 2023, vor participa inalti diplomati din conducerea tarii, reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, Corpul Diplomatic acreditat in Republica Moldova precum si reprezentanti ai mediului de afaceri moldovean dar si strain.

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentari de companii si produse, seminarii, conferinte pe teme de interes in sfera cooperării comercial- economice.

In sensul celor de mai sus, ne exprimam speranta ca aceasta oportunitate este de interes pentru activitatea pe care o desfasurati iar in cazul in care doriti sa participati, ca vizitator, va rugam sa confirmati acest lucru in cel mai scurt timp posibil, la email : externe@cciph.ro, precizand numele si functia persoanei care va reprezenta compania, precum si datele de contact si domeniile de interes. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0244 514530 , persoana de contact Dna Mihaela Hristache, Director DRII.