Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Forumul International de Afaceri din cadrul evenimentului «Fabricat in Republica Moldova» 2020

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a participat, in data de 30 ianuarie 2020, la Chisinau, la Forumul International de Afaceri intitulat «Moldova 2020 – formarea viitoarei cooperari internationale de afaceri», la invitatia Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova.

Acest forum s-a desfasurat in marja evenimentului complex «Fabricat in Republica Moldova», aflat la cea de-a XIX-a editie si la care CCI Prahova are o participare traditionala, incepand cu anul 2007, in baza excelentei colaborari derulate cu CCI a Republicii Moldova – organizator al evenimentului.

Forumul a reunit peste 200 de firme din Republica Moldova, dar și din România, Belgia, Ungaria, Italia, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Federația Rusă, Turcia, Israel, Georgia.

Cu acest prilej, Presedintele CCI Prahova a discutat cu conducerea CCI a Republicii Moldova despre viitoarele proiecte de colaborare, in vederea intensificarii cooperarii economice si comerciale dintre Republica Moldova si Romania, in particular cu Judetul Prahova.

Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu a vizitat si expozitia nationala «Fabricat in Moldova», care a reunit, pe o suprafata de 3300 m.p., peste 460 de antreprenori – producători din domeniul industriei alimentare, vitivinicole, industriei mobilei, industriei ușoare, utilaje si aparate industriale, dar si institute de cercetare si meșteri populari.

Aceasta participare a avut loc in cadrul programului european de internationalizare a afacerilor Enterprise Europe Network – EEN, din care fac parte atat CCI Prahova, cat si CCI a Republicii Moldova.