Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Inaugurarea oficiala a fabricii ALKA de la Ploiesti

In data de 7 iunie 2023, a avut loc evenimentul de inaugurare oficiala a fabricii ALKA din Parcul Industrial Ploiesti.

Reprezentantul Camerei de Comert si Industrie Prahova, prezent la acest eveniment, a transmis conducerii companiei ALKA – respectiv Dlui. Amir Krenzia, Cofondator si Dlui. Ady Hirsch, CEO, salutul si felicitarile din partea Dlui. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova, impreuna cu o diploma de excelenta pentru efort investitional remarcabil si contributie la dezvoltarea economiei prahovene.

Evenimentul a marcat dezvoltarea din ultimii ani a fabricii grupului ALKA, infiintata la Ploiesti in 2019, urmare a unei investitii de 25 milioane Euro. Fabrica are o suprafață de 6600 de metri pătrați construiți, capacitatea depozitului de produse finite fiind de 4000 de paleți. Unitatea, in care lucreaza 230 de angajati, este dotata cu cea mai noua si avansata tehnologie in productia de snackuri sarate. Produsele realizate la Ploiesti ajung in 50 de tari de pe 5 continente. Totodata, fabrica Alka din Ploiești foloseste resurse locale de făină, zahăr, ambalaje și alte materii prime secundare.

Investitia ALKA de la Ploiesti este in plin proces de extindere, dupa cum au anuntat, in cadrul evenimentului, cei doi reprezentanti ai conducerii companiei.