Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Înscrieri pentru a 5-a ediție a Real Estate Forum, cu titlul „Unlocking Real Estate Potential: Strategies for Residential and Non-Residential Success”

Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova, in parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova, organizează cea de-a 5-a ediție a Real Estate Forum, cu titlul „Unlocking Real Estate Potential: Strategies for Residential and Non-Residential Success.”

Evenimentul se va desfășura pe data de 7 Decembrie 2023, începând cu ora 9:00, la Sky Blue Resort, Strada Principală nr. 1, Păulestii Noi, Prahova.

Această conferință de prestigiu reunește experți și profesioniști din domeniul imobiliar din întreaga regiune pentru a discuta și dezvolta strategii esențiale pentru succesul în domeniul rezidențial și non-rezidențial. Forumul oferă o platformă excelentă pentru schimbul de idei, prezentarea de studii de caz și exploatarea oportunităților din industrie. Cu o audiență diversificată și un program cuprinzător, evenimentul promite să fie o sursă bogată de cunoștințe și conexiuni pentru toți participanții.

Puteți confirma participarea accesând link-ul https://berocc.com/events/5th-real-estate-forum-unlocking-real-estate-potential-strategies-for-residential-non-residential-success/ unde veți găsi toate detaliile privind acest eveniment.