Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Intalnire intre firmele prahovene si reprezentantii FC Petrolul Ploiesti

Joi, 15 septembrie 2022, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat, la sediul sau, impreuna cu Asociatia Club Sportiv Petrolul 52 si cu MRS Residence – principalul sponsor al echipei de fotbal ploiestene, o intalnire intre conducerea, actionariatul si echipa F.C. Petrolul Ploiesti – pe de o parte si reprezentantii comunitatii prahovene de afaceri, pe de alta parte.

Administratia publica locala a fost reprezentata la acest eveniment de catre cei doi subprefecti ai judetului Prahova – Dl. Emil Draganescu si Dl. Alexandru Vane.

Valoarea traditiei FC Petrolul Ploiesti a fost ilustrata prin prezenta Dlui. Mircea Dridea – o adevarata legenda vie a fotbalului ploiestean.

In cuvantul sau de deschidere, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a precizat ca „…Fotbalul rămâne, totuși, în continuare, unul dintre cele mai iubite și mai urmărite sporturi, iar perioada fasta pe care o traverseaza echipa Petrolul in prezent constituie un excelent prilej pentru a sprijini performanta. Totodata, numărul mare de spectatori, ca și oportunitățile de a viziona în direct aproape orice meci, fac din fotbal unul dintre cei mai importanți vectori de promovare pentru aceia care-și asociază numele și brandul cu acest sport foarte popular”.

Cu prilejul acestei intalniri, salutata si apreciata deopotriva de catre toate partile prezente, reprezentantii firmelor au putut afla despre planul strategic și obiectivele de performanță ale FC Petrolul Ploiești pentru sezonul actual și pentru sezonul viitor, precum și despre oportunitățile și potențialul important de promovare care decurg dintr-o relație de parteneriat – sponsorizare cu clubul.

Intrucat in sezonul 2022 – 2023 echipa FC Petrolul Ploiesti activează în Liga 1, pentru sprijinirea eforturilor de a performa la un nivel cât mai înalt se dorește atragerea de parteneri, susținători financiari dornici să-și promoveze imaginea prin asocierea cu un brand sportiv valoros atât prin tradiția sa, cât și prin perspectivele reale pentru un prezent și un viitor de excepție.