Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Întâlnirea reprezentanților mediului de afaceri prahovean cu experții instituțiilor deconcentrate

Miercuri, 15 martie 2023, la Complexul Ramatuelle, a avut loc, in organizarea Camerei de Comert si Industrie Prahova si a Prefecturii Judetului Prahova, un eveniment de amploare, cu peste 250 de participanti, care a facilitat intâlnirea reprezentanților mediului de afaceri prahovean cu autoritatile publice judetene si locale si cu experții instituțiilor deconcentrate.

Amfitrionii evenimentului au fost Presedintele CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu si Prefectul Judetului – Dl. Daniel – Virgiliu Nanu, iar intre oficialitatile administratiei s-au numarat Viceprimarii Municipiului Ploiesti, Primarii Municipiului Campina, Orasului Breaza si Comunei Aricestii Rahtivani, Presedintele Patronatului IMM Prahova, Presedintele CECCAR Prahova, Prorectorul UPG Ploiesti, reprezentantul FNGCIMM Ploiesti.
La dialogul cu reprezentantii firmelor prahovene, pe langa reprezentantii administratiei, locale au participat si cei ai institutiilor deconcentrate.

In cuvantul sau de deschidere, Presedintele CCI Prahova a apreciat aceasta intalnire ca fiind nu numai oportuna, ci si deosebit de utila pentru dialogul intre comunitatea prahoveana de afaceri si exponentii administratiei si ai institutiilor deconcentrate, in conditiile in care, pe langa provocarile momentului, cauzate de razboiul din Ucraina, de inflatia galopanta, de cresterea preturilor la energie si materii prime – provocari de ordin general cu care se confrunta toate firmele, mai sunt si problemele punctuale la nivel local, precum si cele specifice fiecarei companii.

Dialogul propriu-zis, cu intrebari si raspunsuri a fost extrem de animat. Actiunea a fost excelent primita, bucurandu-se de o mare apreciere din partea tuturor participantilor.