Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Invitație la Conferința EUMMAS A2S privind Dezvoltarea și Sustenabilitatea Socială și Tehnologică Globală: Explorați noua frontieră alături de noi!

Consorțiul Academic EUMMAS, care cuprinde peste 30 de universități și școli de afaceri din întreaga lume, are plăcerea să vă invite la Conferința EUMMAS A2S privind Dezvoltarea și Sustenabilitatea Socială și Tehnologică Globală, care va avea loc la București, România, în perioada 22-24 mai 2024.

 

Acest eveniment unic, cu tema „Navigand pe Noua Frontieră: Inovare Responsabilă, Economie Circulară și Digitalizarea Sectorului de Afaceri și a Administrației Publice în Era Inteligenței Artificiale și a Big Data”, reunește mediul academic și societatea într-o atmosferă colaborativă pentru a explora provocările și oportunitățile prezentate de ultimele progrese tehnologice.

 

De ce să fiți alături de noi?

 

  • Modelați viitorul: Implicați-vă în discuții de nivel înalt cu peste 300 de participanți din peste 40 de țări pe teme precum guvernarea digitală, practicile sustenabile și inovarea responsabilă.
  • Networking și colaborare: Creați conexiuni valoroase cu lideri de afaceri, factori de decizie politică, cadre universitare și tineri cercetători. Participați la Forumul de Afaceri și Administrație Publică, unde puteți încheia acorduri, împărtăși cele mai bune practici și planifica viitorul.
  • Identificați noi perspective: Accesați cercetări de ultimă oră, studii de caz și prezentări de la universități și instituții de renume, cum ar fi Universitatea Valahia din Târgoviște, Universitatea de Petrol-Gaze din Ploiești și Academia Română.
  • Fiți recunoscuți: Nominalizați-vă pe dumneavoastră sau pe colegi pentru prestigioasele noastre premii care onorează inovația, leadershipul și eforturile în domeniul sustenabilității.
  • Promovați-vă profilul: Participați ca panelist sau speaker principal și împărtășiți-vă expertiza pe o platformă globală. Aceasta este o oportunitate excelentă de a prezenta viziunea Dvs. de leadership și angajamentul față de un viitor pozitiv.

 

Beneficii Suplimentare:

 

  • Oportunități excelente de networking pe parcursul întregii conferințe, inclusiv prânzuri, pauze de cafea și forumuri dedicate.
  • Acces complet la toate sesiunile academice care acoperă o gamă largă de subiecte relevante pentru afaceri și administrație publică.
  • Calitate individuală gratuită de membru EUMMAS pentru un an și un Voucher de Certificare Profesională (50% reducere) în domeniul dumneavoastră de interes.
  • Materiale de conferință și un certificat de participare.

 

Oportunități de Sponsorizare:

 

Lăsați un impact semnificativ devenind sponsor. Demonstrați-vă angajamentul față de sustenabilitate și inovație, beneficiind în același timp de o promovare valoroasă a companiei și de oportunități de networking. Vizitați https://conference.eummas.net/conference-sponsorship pentru a afla mai multe.

 

Înregistrați-vă astăzi:

 

Rezervați-vă locul la acest eveniment revoluționar și fiți alături de noi pentru a naviga pe noua frontieră. Înscrierile Early Bird sunt deschise acum! Vizitați https://conference.eummas.net pentru detalii și înregistrare.