Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

NEPTUN

 

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 2815-producător transmisii mecanice

Contact  NEPTUN

Adresă: Str. Bobâlna, nr. 57-63, Câmpina – 105600, Prahova

Website  http://www.neptun-gears.ro/ro/

Telefon: 0244 33 56 51

Email: office@neptun-gears.ro

 

Despre

S.C. NEPTUN S.A. este principalul producător de transmisii mecanice din România, dotat cu facilități tehnice și tehnologice moderne, executând produse de un înalt nivel tehnologic și calitativ.

Deasemenea Neptun vine în completarea pachetului său de produse și servicii cu o gama variată deechipamente industriale: reductoare și motoreductoare de putere mică și medie – import Italia;electropompe submersibile; mixere; aeratoare; pompe dozatoare; pompe din inox; pompe centrifugale; pompe cu șurub; cuplaje hidraulice; compresoare; motoare electrice; convertizoare; vibratoare; vopsele.

Compania NEPTUN, după 100 de ani de activitate, adopta în continuare o politică de diversificare și prin integrarea a 4 activități de baza structurate în 4 divizii oferă partenerilor săi pachete complexe de produse, servicii și soluții complete în domeniul industrial.

Producător transmisii mecanice : reductoare cilindrice cu una, două, trei sau patru trepte având puterea  max. 600 Kw ; reductoare conice și conico-cilindrice cu una, două, trei sau patru trepte având puterea  max. 800 kw ; reductoare melcate cu o treaptă având puterea max. 1100 Kw ; motoreductoare cilindrice și cilindro-melcate cu douî sau trei trepte echipate cu motoare standard sau anti EX, având puterea max. de 45 Kw ; reductoare și motoreductoare la temă cu angrenaje cilindrice, conice și melcate conform cerințelor clientului bazate pe soluții constructive și tehnologice de înaltă clasă, proiectate de proprii specialiști cu o mare experiență ; acționări manuale și electrice pentru vane industriale ; diverse piese de schimb ; unități de antrenare pentru echipamente de extracția petrolului cu pompe cu cavități progresive ; alte transmisii mecanice pentru diverse aplicații în industrie și în agricultură.

Ne recomanda

Portofoliu de clienti: Arcelormittal Galați, Complexul Energetic Oltenia, CET Govora, Vimetco Alro Slatina, TMK Artrom Slatina,CRH ,HEIDELBERGCEMENT, TENARIS SILCOTUB Zalău,etc.

Exporturi in  Franta, Anglia,Germania,Egipt,Maroc, Spania, Olanda, etc.

Provenienta capital: 100% românesc

Portofoliu de diplome, distinctii, trofee nationale sau internationale:

  • În anul 2017, Analiștii Bursei din Londra (LSE) au inclus NEPTUN S.A. Câmpina printre cele 10 companii românești identificate între 1.000 de firme mici şi mijlocii din Europa care le pot inspira pe celelalte cu rețeta succesului lor.

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova

Știri / noutăți despre  NEPTUN

https://www.economica.net/neptun-sa-si-soceram-sa-din-campina-suspenda-activitatea-pe-15-martie-si-noi-vrem-autostrazi_165656.html

Galerie media  NEPTUN