Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Oportunitate comerciala sector oil&gas Irak

Camera de Comerț și Industrie Prahova vă supune atenției următoarea oportunitate comercială, transmisă de Ambasada României în Irak:

Compania Rafinăriilor din Nord – persoană juridică aflată în subordinea Ministerului irakian al petrolului, anunță licitația internațională de import nr. 6822298, pentru o serie de echipamente specifice industriei de petrol și gaze. Regăsiți lista cu bunuri, precum și detaliile logistice și administrative în documentele anexate, iar pentru specificațiile tehnice ale echipamentelor, recomandăm accesarea paginii de internet a Companiei (https://nrc.oil.gov.iq/index.php?name=monaksa&op=show&id=455).

Menționăm că, în urma discuțiilor purtate de Ambasada României în Irak cu reprezentantul Companiei, a rezultat că, pe lângă îndeplinirea condițiilor stabilite în documentația licitației, participarea la aceasta este condiționată de primirea unei invitații din partea companiei irakiene. În acest sens, recomandăm companiilor interesate de participarea la licitație să contacteze Ambasada la adresa de e-mail bagdad@mae.ro, pentru a obține o invitație de participare.

Anunț licitatie internationala criterii de calificare instrucțiuni pentru ofertanți lista cu bunuri și termeni de livrare lista bancilor neacreditate