Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Oportunitate de participare WINE VISION Belgrad, Târg Internațional de Vinuri

Camera de Comerț și Industrie Prahova are deosebita placere de a vă prezenta o importanta oportunitate de promovare în sectorul vini-viticol, primită prin intermediul Ambasadei Serbiei în România.

Astfel, în perioada 1 – 4 septembrie 2022 va avea loc la Belgrad, Serbia, Târgul Internațional Wine Vision, co-organizat de Serbia, Albania și Republica Macedonia de Nord, în cadrul inițiativei regionale de cooperare Open Balkan.

Scopul evenimentului este de a celebra profesionalismul maeștrilor în producerea celor mai bune vinuri și de a promova o combinație unică de arome și gusturi care reprezintă spiritul Balcanilor, geografia regiunii și abundența de soiuri de struguri, precum și de a aduna, în același cadru festiv, iubitorii de vinuri și viticultură.
Manifestarea va cuprinde pe lângă componenta expozițională, si seminarii, schimburi de practică și experiență, întâlniri B2B, precum și acordarea trofeului Open Balkan Wine Trophy 2022.

Vă invităm să profitați de această oportunitate deosebită de a vă promova produsele la nivel regional, într-un cadru organizat la un înalt nivel de profesionalism, care vă oferă posibilitatea realizării de contacte directe cu cei mai importanți jucători din industria vini-viticolă în zona Balcanilor.
În acest sens, vă rugăm să parcurgeți cu atenție documentele anexate, respectiv invitația oficială, prezentarea programului și a locației evenimentului, precum și formularul de înscriere care cuprinde pachetele și condițiile de participare.
În cazul în care există interes de participare și ținând cont de perioada relativ scurtă rămasă până la desfășurarea evenimentului, vă rugăm să ne transmiteți cât mai urgent acordul Dvs. precum și formularul de înscriere completat, pe adresa de e-mail externe@cciph.ro, urmând să vă contactăm ulterior, după stabilirea detaliilor logistice cu organizatorii Târgului.

PRESENTATION-ENG INVITATION-LETTER-ENG APPLICATION-FORM-ENG