Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

OZTASAR

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 1413- Fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp)

Contact  OZTASAR

Adresă:  Păuleștii Noi – Prahova, Strada Principală, nr. 1

Website  https://oztasar.ro/

Telefon: 0040 (244) – 306752

Email:  office@oztasar.ro

 

Despre

În anul 2000 a fost doar o idee reală a fondatorului companiei Dimitri.

Înființată în Pauleștii Noi, compania a înflorit și a crescut în numai trei ani, extinzându-se de la doar două linii de producție la ceea ce este astăzi un câștigător de premiu, un producător de turnuri de talie mare, fără o capacitate incredibilă de depășire a cifrei de afaceri lunare de 1.000 .000 articole de îmbrăcăminte și toate cu un timp de întoarcere de numai două săptămâni!

Oz Tasar înțelege că succesul companiei este construit nu numai pe idei strălucitoare, ci și pe personalul său, atât personalul de conducere, cât și personalul din magazin. Având în vedere acest lucru, mediul de lucru are o gamă completă de facilități pentru a satisface toate nevoile personalului său. Astfel, pe cele 156.000 de metri patrati de teren care gazduieste cele 21.000 de metri patrati de teren care vor gasi o completare completa de toalete, cabine de dus, vestiare, cantine, personal de sanatate si siguranta, cu birouri proprii si 24 de ore pe santier medical personalul și camerele medicale, toate proiectate pentru a se asigura că 3000 de angajați au toate nevoile lor îndeplinite.

Ne recomanda

Provenienta capital: 100% românesc

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova

 

  Știri / noutăți despre  OZTASAR

    Inaugurarea fabricii de confectii MollTex de la Balti – Republica Moldova

 

 

In prezenta a numerosi oaspeti din Romania si din Republica Moldova, in data de 25 mai 2018, a avut loc inaugurarea la Balti, in Republica Moldova, a fabricii de confectii de dama MollTex, o importanta investitie realizata de catre fondatorul Grupului de firme romanesti Oztasar si K&D Entertainement – Dl. Huseyin Karaman.

Acesta este unul dintre investitorii de marca din Prahova, membru al Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie Prahova si care, odata cu extinderea afacerii in Republica Moldova si deschiderea fabricii de la Balti – a creat 700 noi locuri de munca printr-o investitie de cca. 4 milioane euro.

La evenimentul inaugural de la Balti, organizat de catre Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Prahova, chiar la sediul fabricii aflate in Parcul Industrial Raut, au participat inalti invitati din Republicii Moldova si din Romania: membri ai Guvernului Republcii Moldova, in frunte cu Primul Ministru, Dl. Pavel Filip, membri ai Corpului Diplomatic din cele doua tari, oameni de afaceri din Romania si din R. Moldova, lucratorii fabricii, precum si numerosi membri ai presei.

Din partea CCI Prahova, a participat o echipa condusa de Dl. Aurelian Gogulescu, Presedinte.

In cadrul ceremoniei de deschidere au luat cuvantul Premierul Republicii Moldova – Dl. Pavel Filip, Presedintele CCI a R. Moldova – Dl. Sergiu Harea, Presedintele CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu, directoarea fabricii nou infiintate si fondatorul MollTex Group – Dl. Huseyin Karaman.

Premierul Pavel Filip a menționat că lansarea unor noi proiecte confirmă că lucrurile în Republica Moldova se mișcă în direcția corectă, mulțumind investitorilor pentru încrederea acordată și determinarea de a-și dezvolta afacerile în Republica Moldova. „Fiecare fabrică deschisă înseamnă că investitorii găsesc aici un mediu de afaceri predictibil, în care cu plăcere poți să-ți lansezi un business. Pentru cei care munciți aici, inaugurarea acestei fabrici înseamnă un loc de muncă. Astfel, mai puțin oameni vor pleca peste hotare, vom avea familii întregite, iar acest lucru este cel mai important pentru mine”, a spus Pavel Filip.

In alocutiunea sa, Presedinele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a evidentiat calitatile de excelent antreprenor ale Dlui. Karaman, realizarile acestuia ca important investitor, precum si sprijinul de care acesta s-a bucurat si se va bucura in continuare, din partea CCI Prahova. In incheierea alocutiunii sale, Presedintele CCI Prahova i-a inmanat Dlui. Huseyin Karaman o diploma de excelenta pentru performantele antreprenoriale si a participat la taierea panglicii inaugurale.

Extinderea investitiei Grupului de firme Oztasar din Romania, in Republica Moldova, concretizata in deschiderea fabricii MollTex a fost posibila datorita excelentei colaborari a  Camerelor de Comerț și Industrie din Republica Moldova și Prahova.

Investitorul planifică extinderea companiei și în orașul Dondușeni, prin deschiderea in luna iulie a acestui an a celei de-a doua fabrici in Republica Moldova,  in care vor fi create  1000 de noi locuri de munca.

 

 

 

 

 

 

 

 

Peste 700 de locuri de muncă și 4 milioane de euro investiți, la o nouă fabrică de textile din Bălți. Filip: ”Vor pleca mai puțini oameni peste hotare”

Peste 700 de locuri de muncă au fost create la fabrica „Molltex-grup”, inaugurată astăzi în Parcul Industrial „Răut” din municipiul Bălți. Noua fabrică de confecții este o investiție de 4 milioane de euro și face parte din grupul român „Ostazar”. Investitorul planifică extinderea companiei și în orașul Dondușeni. Cea de-a doua fabrică, cu o capacitate de aproximativ 1000 de locuri de muncă, urmează a fi deschisă în luna iulie curent.

https://realitatea.md/

Ambasadorul Iranului, vizita la IPIP, Petroconsult si Oztasar

La invitatia Camerei de Comert si Industrie Prahova, Ambasadorul Republicii Islamice Iran in Romania, E.S. Domnul Hamid Moayyer a efectuat o vizita de lucru in judetul Prahova in data de 13 februarie 2015, fiind insotit de Dl. Mojtaba Ramezani, Atasat Economic. Programul a debutat cu o intalnire de lucru la sediul Palatului Administrativ din Ploiesti, unde inaltii oaspeti au purtat discutii cu Rodica Paraschiv – Prefectul Judetului Prahova si cu  Aurelian Gogulescu – Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova.

https://www.prahovabusiness.ro/ambasadorul-iranului-vizita-la-ipip-petroconsult-si-oztasar/

Galerie media  OZTASAR