Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Participare a conducerii CCI Prahova la intalnirea cu conducerile Camerelor de Comert sin Industrie din Regiunea Sud-Muntenia

Miercuri, 21 septembrie 2022, Președintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, însoțit de echipa conducerii executive a Camerei prahovene, a participat la Târgoviște la o întâlnire cu conducerile Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia – Argeș, Călărași, Ialomița, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman și din Municipiul București, găzduită de CCIA Dâmbovița, la sediul său. La această întâlnire a participat și Președintele CCI a României, Dl. Mihai Daraban.

În cuvântul său rostit cu acest prilej, Dl. Aurelian Gogulescu a spus: „Avem de învățat unii de la alții, indiferent de mărimea organizației camerale, sau de forța economică a judetului. Forța noastră, a fiecărei camere de comerț în parte, precum și a întregului sistem cameral românesc vine și din astfel de întâlniri”.
După discuțiile în plen, președinții Camerelor au avut întâlniri cu reprezentanții autorităților dâmbovițene, precum și cu presa locală, iar executivele au discutat aplicat pe activitățile specifice.
Acțiunea de la Târgoviște a reprezentat un util și foarte necesar schimb de experiență si bune practici intre camerele de comert din regiune. Astfel de întâlniri vor continua și în viitor.