Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Participarea CCI Prahova la Adunarea Generala a Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova – APDT PH

In data de 6 iulie 2023, la Alexandrion Experience Hotel din Sinaia, a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului – APDT Prahova.

Camera de Comert si Industrie Prahova – membru fondator si Vicepresedinte al Asociatiei – a participat la lucrarile care au avut pe ordinea de zi Raportul de activitate al Consiliului Director pe 2022, Executia bugetara pe 2022 si Planul de actiuni, cu aprobarea proiectelor pentru perioada 2023 – 2024, in special, participarea la targurile internationale de turism.

In cadrul Adunarii Generale, s-a desfasurat un atelier de inovare – activitate a Proiectului DIGITAL Training IMM, derulat de CCI Prahova. iar membrii echipei de implemenatre a proiectului, prezenti la evenimentul de la Sinaia, au sustinut o prezentare a activitatilor de formare pe tema digitalizarii – cursuri de Marketing prin social-media, care se adreseaza si firmelor din domeniul turismului.