Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Participarea presedintelui Aurelian Gogulescu la conferinta internationala EUMMAS Academe2Society, in Dubai

În perioada 21 – 23 februarie 2023, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova și Vicepreședinte CCI România pentru Diplomație Economică, a participat la Conferința Internațională EUMMAS Academe2Society cu tema “Global Social and Technological Development and Sustainability” organizată sub egida EUMMAS ACADEMIC CONOSRTIUM în Dubai, Emiratele Arabe Unite și găzduită de Skyline University College (SUC) – instituție academică de prestigiu din Dubai, aflată sub patronajul ASR Sheikh Dr. Sultan Bin Mohammed Al Qassimi.

EUMMAS – Asociația Europeană pentru Marketing și Management –  este o organizație internațională non-guvernamentală și non-profit care își propune dezvoltarea științei în Europa și la nivel global, acționând ca mentor, leader, purtător de cuvânt si asociație profesională.

Din 2020, Dl. Aurelian Gogulescu a fost ales Vicepreședinte Onorific al EUMMAS, alăturându-se astfel unui grup select de personalități internaționale cu activitate și conexiuni în științe sociale, economice și diplomație economică.

În această calitate, în data de 22 februarie, Dl. Aurelian Gogulescu a susținut în plenul Conferinței EUMMAS de la Dubai o prezentare cu tema “Economic Diplomacy – Comprehensive Synergy between Business-Academia-Diplomacy”, ilustrată cu exemple de bună practică din activitatea Camerei de Comerț și Industrie Prahova si totodata din experienta sa de Consul Onorific al Republicii Macedonia de Nord la Ploiesti.

În aceeași zi, Dl. Aurelian Gogulescu a primit o distincție din partea organizatorilor pentru sustinuta sa activitatea în domeniul diplomației economice.

La eveniment au participat numeroase personalități: înalți reprezentanți diplomatici în EAU (Consuli Generali, reprezentanți ai Ambasadelor), somități din lumea academică, reprezentând țări și instituții de învățământ marcante de pe 4 continente – Europa, Asia, Africa și America – precum și oameni de afaceri proeminenți din EAU.