Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Participarea Președintelui Aurelian Gogulescu la Reuniunea Consilierilor Economici din reteaua externă a MAT

Marti, 28 iunie 2022, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova si Vice Presedinte pentru Diplomatie Economica al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a participat la Reuniunea Consilierilor Economici din reteaua externa a Ministerului Antreprenoriatului si Turismului (MAT), eveniment care s-a desfasurat in Aula Magna ASE Bucuresti.

Lucrarile au fost deschise de Dl. Constantin-Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului si Turismului, si la ele au participat cei 6 Secretari de Stat din cadrul ministerului, conducerile asociatiilor si organizatiilor membre in Consiliul de Export, Consiliul Consultativ pentru Antreprenoriat si IMM-uri, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistica, precum si Dl. Iuliu Socklosa, Presedintele CCI Bucuresti si Rectorul ASE, Prof. univ. dr. Nicolae Istudor.

Au fost prezenti 34 de reprezentanti economici externi din cadrul Ambasadelor Romaniei in strainatate care se afla in tara in cursul acestei saptamani, pentru a se intalni cu firmele romanesti si cu asociatiiile de afaceri in vederea identificarii nevoilor de internationalizare  a mediului antreprenorial, in scopul cresterii exportului, micsorarii decalajului comercial si atragerii de investitori straini in Romania.

Camera de Comert si Industre Prahova a facut publica aceasta oportunitate, astfel ca in urmatoarele 3 zile, o serie de companii prahovene participa la intalnirile bilaterale ce vor fi organizate  la Bucuresti, cu reprezentantii comerciali externi ai Romaniei.