Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Participarea Președintelui Aurelian Gogulescu la un eveniment sub egida China –CEEC

În data de 23 iunie 2021, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, a participat la evenimentul online cu tema „Schimburi și Cooperare”, organizat de cele 3 provincii din nord-estul Chinei – Heilongjiang, Liaoning și Jilin – sub egida liniei de colaborare China – CEEC (Țările din Europa Centrală și de Est).

Evenimentul a avut ca scop strângerea relațiilor economice și socio – culturale dintre țările CEEC (Romania, Polonia, Ungaria, Serbia, Cehia, Slovacia, Croatia etc.) și cele 3 provincii amintite din China, precum și identificarea de noi oportunități și modalități de cooperare bilaterală, având în vedere restricțiile și limitările internaționale impuse de pandemia Covid-19.

Alocuțiunea Domnului Presedinte Aurelian Gogulescu în cadrul evenimentului a adus în centrul atenției îndelungata și tradiționala relație de colaborare de peste 30 de ani a județului Prahova cu China, precum și nivelul schimburilor comerciale China – Romania, in particular cele din judetul Prahova.