Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Participarea Presedintelui Camerei de Comert si Industrie Prahova la Gala Premiilor “Constantin Brancoveanu” a Fundatiei Alexandrion Romania

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a participat miercuri, 16 noiembrie 2022, la cea de-a noua editie a Galei Premiilor “Constantin Brancoveanu”, organizata de Fundatia Alexandrion.

Evenimentul, al carui amfitrion a fost fondatorul si Presedintele Grupului Alexandrion – Dl. Nawaf Salameh, s-a desfasurat la Ateneul Roman, in prezenta a numerosi invitati  – distinse personalitati din tara si din strainatate.

Premiile Constantin Brâncoveanu, oferite anual de Fundaţia Alexandrion încă din 2014, vin să răsplătească munca și dedicarea de-o viață a oamenilor de cultură din România, dar și din străinătate, care au contribuit la dezvoltarea diferitelor domenii artistice si culturale – literatura, teatru, cinematografie, arhitectura, muzica, istorie.

Alexandrion Romania – grup de firme de top, cu activitati in domeniul productiei de bauturi spirtoase, de vinuri, in domeniul hotelier, este membru marcant al CCI Prahova, membru in Colegiul de Conducere al Camerei prahovene.

Recent, la cea de-a XXIX-a editie a Galei Topul Firmelor Prahovene, organizata de catre CCI Prahova, firmele grupului s-au clasat din nou, in randul celor mai performate companii ale judetului, precum si in randul laureatilor trofeului “Responsabilitatii Sociale Corporatiste”.