Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Participarea Presedintelui CCI Prahova la aniversarea de 100 ANI a companiei 24 Ianuarie Ploiesti

Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a  participat in data de 24 noiembrie 2022 la evenimentul aniversar care a marcat implinirea a 100 ani de existenta si activitate a companiei 24 Ianuarie Ploiesti.

Actiunea, desfasurata la sediul firmei, a reunit  – alaturi de reprezentantii conducerii companiei, parteneri de afaceri din tara si din strainatate, dar si parteneri institutionali.

In cuvantul pe care l-a sustinut in cadrul evenimentului, Presedintele CCI Prahova a evidentiat contributia deosebita pe care compania a avut-o la dezvoltarea economiei prahovene si romanesti de-a lungul timpului, precum si aportul, in prezent, la activitatea de export a judetului Prahova.

In incheierea interventiei sale, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a inmanat o placheta aniversara conducerii companiei – reprezentata de Dl. Constantin Savu, Presedinte CA – Presedintele Grupului Uzinsider si de catre Dl. Ion Ilie – Director General.

Compania 24 Ianuarie SA, cu capital integral romanesc, este singura firma prahoveana cu o traditie neintrerupta de 100 de ani, cu activitate in productia de echipamente pentru industriile metalurgică, chimică si petrochimică. Firma este membra a Grupului Uzinsider din 1997, iar din 2012 a devenit membra a CCI Prahova. De-a lungul anilor, 24 Ianuarie s-a numărat in numeroase randuri printre firmele laureate la Topul Firmelor Prahovene, organizat de CCI Prahova.

Compania este și un important exportator. Peste 90% din producția sa este destinată exportului – partenerilor din Germania, Austria, Belgia, Olanda, SUA, Danemarca, Italia, Franța, Spania.