Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

„Pentru Dumneavoastra, Doamnelor” – un eveniment de exceptie si de suflet

Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu CECCAR Prahova, a organizat miercuri, 13 martie 2024, la Sala «Europa» de la sediul CCI Prahova, evenimentul «Pentru Dumneavoastră, Doamnelor», un concept original, dedicat femeilor si feminitatii.

Aflat la cea a XII-a editie, evenimentul s-a bucurat de prezenta unor importante personalitati – E.S. Dna. Deborah Leticia Ojeda Valedon – Ambasadoarea Cubei in Romania, Dna. Rodica Paraschiv – Deputat si Dna. Cezara Dafinescu – una dintre cele mai apreciate actrite ale teatrului si cinematografiei romanesti.

Participarea invitatelor la acest eveniment a fost una record, in sala fiind prezente peste 120 de reprezentante de marcă ale antreprenoriatului prahovean și românesc, femei – manager, care conduc afaceri de succes, alături de doamne din diplomatie, administrație, învățământ, cultură, sectorul medical, presă și alte domenii.

Evenimentul a fost deschis de catre Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, care prin mesajul său a daruit doamnelor din sala multa emotie, dar si recunostinta pentru tot ceea ce reprezinta femeia in toate domeniile de activitate, precum in viata noastra de zi cu zi. Din partea CECCAR Prahova, a luat cuvantul Dl. Cornel Nitu – Presedinte.

Programul a reunit povești de succes ale unor doamne si domnisoare din comunitatea prahoveana, alaturi de prezentari cu informatii de interes din sănătate, fashion, beauty, educatie, aspecte privind rolul și importanța femeii în societatea actuala, dar si multe momente surpriza – un recital de muzica clasica, o tombola cu premii din partea sponsorilor si o prezentare de moda pentru copii si adolescenti.