Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

„Pentru Dumneavoastra, Doamnelor” … un eveniment de exceptie si … de suflet

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat joi, 9 martie 2023, la Sala Europa de la sediul sau, in colaborare cu CECCAR – Filiala Prahova, evenimentul  „Pentru Dumneavoastră, Doamnelor  … Primavara la feminin”, un concept original, dedicat femeilor si feminitatii.

 

Aflat la a XI-a editie, evenimentul a revenit după trei ani la formula sa clasică de organizare, sub forma unei întâlniri cu povești de succes ale unor doamne si domnisoare din comunitatea prahoveana, cu surprize, cu emoții și bucurii împărtășite impreuna … din nou.

 

Evenimentul a fost deschis de catre Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, care, in mesajul sau, a adunat si daruit doamnelor din sala multa emotie, dar si recunostinta pentru tot ceea ce reprezinta femeia in toate domeniile de activitate, in viata noastra de zi cu zi.  

 

Au participat peste 100 de doamne si domnisoare reprezentante de marcă ale antreprenoriatului prahovean și românesc, femei – manager, care conduc afaceri de succes, alături de doamne din administrație, învățământ, cultură, sectorul medical, presă și alte domenii. Prezentarile sustinute au adus informații de interes din sănătate, fashion, beauty, educatie, aspecte privind rolul și importanța femeii în societatea noastra.

 

Alaturi de povestile de succes, evenimentul a mai cuprins o prezentare de moda pentru copii si adolescenti, un moment artistic sustinut de catre o tanara si foarte talentata soprana, precum si o tombola cu multe produse, dar si servicii oferite doamnelor de catre spunsorii si partenerii evenimentului.

 

Multumim tuturor celor care au fost alaturi de Camera de Comert si Industrie Prahova si care au contribuit la realizarea unui eveniment de exceptie, de inalt nivel, dar si de suflet.