Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Prahova BANK – IMOB va avea loc în perioada 17-19 mai 2024

Salonul imobiliar, bancar si de asigurari PRAHOVA BANK-IMOB, desfasurat la Centrul Comercial Ploiesti Shopping City, va avea loc in perioada 17 – 19 mai 2024.

 

Prin intermediul salonului imobiliar, se va asigura cadrul propice intalnirilor directe intre firmele expozante din domeniile de dezvoltare imobiliara, retail, detinatorii de spatii industriale, office si logistice, consultanta financiara si asigurari – pe de o parte, si vizitatorii specializati si publicul larg, pe de alta parte.

Locatia generoasa  – centrul comercial Ploiesti Shopping City – gazda a cca. 35 000 vizitatori in fiecare zi de week-end, cand se va desfasura si evenimentul nostru, provenind din Judetul Prahova, dar si din Bucuresti, Brasov si Dambovita, impreuna cu o publicitate sustinuta si realizata pe toate canalele mass-media din regiune, dar si la nivel national, vor crea conditiile unei promovari de succes si de impact pentru firmele expozante.

Alocarea spatiului de expunere se va face in functie de solicitarea Dvs., de ordinea inscrierii, dar si de ordinea in care va fi efectuata plata participarii, de catre expozanti. Data limita de inscriere este 7 mai 2024.

Pentru relatii suplimentare si inscriere, va puteti adresa la tel: 0344 401201, 0741 231250, e-mail: promovare@cciph.ro. Persoana de contact: Dna. Alexandra Petre – Director Promovare, Comunicare, PR.