Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Presedintele Aurelian Gogulescu, intalnire de lucru cu E.S. Özgür Kıvanç Altan, Ambasadorul Turciei la Bucuresti, organizata de TURKINVEST

Miercuri, 15 februarie 2023, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, a fost invitat si a participat la o intalnire de lucru cu E.S. Dl. Ambasador Özgür Kıvanç Altan, Ambasadorul Turciei la Bucuresti, organizata de Asociatia Investitorilor Turci din Romania – TURKINVEST, condusa de Dl. Presedinte Nazmi Dogan.

Evenimentul s-a desfasurat intr-o atmosfera solemna de reculegere fata de victimele cutremurelor catastrofale ce au avut loc in Turcia, in contextul in care Romania si-a mobilizat toate fortele, atat la nivelul statului, cat si al societatii civile in actiunea de intrajutorare materiala si financiara a populatiei turce greu incercate.

De altfel, Camera de Comert si Industrie Prahova a raspuns inca de saptamana trecuta solicitarii Asociatiei TURKINVEST, care, in colaborare cu Ambasada Turciei la Bucuresti, a organizat o ampla campanie de strangere de ajutoare destinate poporului turc.

Cu aceasta ocazie, Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu a discutat cu ES Dl. Ambasador Altan, aflat la inceput de mandat in Romania, o serie de aspecte privind intensificarea colaborarii bilaterale comerciale si investitionale, a identificarii de parteneriate reciproc avantajoase si a organizarii unei vizite in judetul Prahova, in perioada imediat urmatoare.