Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Presedintele Aurelian Gogulescu, intalniri cu presedintele, premierul si conducerea CCI a Macedoniei de Nord

In perioada 13 – 15 octombrie 2019, Dl. Aurelian Gogulescu, in dubla sa calitate de Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Prahova si Consul Onorific al Republicii Macedonia de Nord, s-a aflat intr-o vizita de lucru la Skopje, unde a purtat discutii cu ES Dl. Stevo Pendarovski, Presedintele Republicii Macedonia de Nord si cu ES Dl. Zoran Zaev, Prim-ministru.

De asemenea, Presedintele CCI Prahova a mai avut o serie de alte intalniri oficiale cu reprezentantii la varf ai sistemului cameral – respectiv cu Dl. Branko Azeski, Presedintele Camerei de Comert a Macedoniei de Nord si Dl. Antonio Peshev, Presedintele Uniunii Camerelor de Comert din Macedonia de Nord.

Discutiile purtate cu acest prilej  au vizat intensificarea schimburilor comerciale intre cele doua tari, stimularea investitiilor si identificarea de noi oportunitati de business – in contextul in care Republica Macedonia de Nord este foarte aproape de a deveni membru NATO si se afla in tratative pentru a deveni membru cu drepturi depline al Uniunii Europene.