Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Președintele Aurelian Gogulescu, la Ambasada Bulgariei, la o întâlnire cu BRCC Ruse – 26 mai 2022

Joi, 26 mai 2022, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova a participat la sediul Ambasadei Bulgariei in Romania la o intalnire de lucru cu Camera de Comert bilaterala Bulgaria – Romania (BRCC) din Ruse, eveniment de networking la care au participat oficiali romani si straini si  mai multe companii din Romania si Bulgaria.

Dl.Presedinte Aurelian Gogulescu a purtat o serie de discutii cu ES Dl.  Radko VLAYKOV- Ambasadorul Bulgariei in Romania, Dna. Eleonora Ivanova-Presedinte BRCC, Dl. Ivaylo Marinov-Consilier Economic in cadrul Ambasadei, Dl. Sebastien Metz-Directorul Camerei de Comert Romano-Germana (AHK) si Dl. Alain Schodts, Director al Camerei de Comert Romano-Belgiana (BEROCC).

Discutiile au vizat relansarea organizarii in format fizic a diferitelor tipuri de evenimente profesionale care sa faciliteze contactele de afaceri intre comunitatile antreprenoriale in scopul intensificarii parteneriatelor comerciale si investitionale.

De altfel, CCI Prahova a semnat un Acord de Colaborare cu BRCC(Ruse) in anul 2014 si in acest context au fost aprofundate o serie de oportunitati de afaceri atat cu oficialii bulgari cat si cu companiile prezente la eveniment, in vederea identificarii unor proiecte concrete de colaborare.