Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Presedintele Aurelian Gogulescu, la un webinar organizat de MEEMA si Ambasada Romaniei in Belgia

Marti, 10 noiembrie 2020, Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, a participat la Webinarul “Romania – Your Passport for Successful Business” organizat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri prin Direcția Generală Investiții Străine – INVESTROMANIA, in colaborare cu Ambasada Romaniei in Belgia si in parteneriat cu Camera de Comert Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova , cu participarea Dlui. Emil-Razvan Parjol, Secretar de Stat in MEEMA si ES Dna. Andreea Pastarnac, Ambasadorul Romaniei la Bruxelles.

In prezentarea sa, Presedintele Aurelian Gogulescu a atins aspecte de interes pentru investitorii străini, cu scopul dinamizării investițiilor belgiene, ilustrand profilul economic si investitional local, nivelul si prezenta investitiilor belgiene in Prahova, precum si relatiile dezvoltate de CCI Prahova cu partenerii din Belgia, pe linie institutionala si de afaceri.

Evenimentul a fost dedicat repoziționării țării noastre pe harta investițiilor străine și creștere a notorietății mediului de afaceri autohton ca destinație profitabilă pentru implementarea unor proiecte cu marje de profit ridicate, cu scopul atragerii de investiții străine cu valoare adăugată ridicată, avansate din punct de vedere tehnologic și cu un impact economic și social semnificativ.