Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Președintele CCI Prahova a participat pe data de 22 martie 2024 la sediul Primăriei din Ploiești la o întâlnire de lucru cu o delegație alcătuită din înalți reprezentanți al mediului economic și cultural din Grecia si Cipru

La invitația Uniunii Elene din România, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova a participat pe data de 22 martie 2024 la sediul Primăriei din Ploiești la o întâlnire de lucru cu o delegație alcătuită din înalți reprezentanți al mediului economic și cultural din Grecia si Cipru, eveniment organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Republicii Elene (25 martie).
La eveniment au participat : Dl. Deputat Prof. Dr. Dragoș Gabriel Zisopol – Președintele Uniunii Elene, Dl Andrei-Liviu Volosevici – Primarul Municipiului Ploiești, Dl Daniel Nicodim – Viceprimar, Dl. Alin Diniță, Rectorul Universității de Petrol și Gaze Ploiești, Dl. Prof. Dr. Ing. Mihai Minescu .
Cu această ocazie Dl. Președinte Aurelian Gogulescu a avut posibilitatea de a discuta viitoare parteneriate institutionale si de afaceri cu degelatia greco-cipriota iar la finalul intalnirii, a primit din partea oaspetilor o Medalie de Onoare in semn de apreciere pentru contributia la intensificarea relatiilor de colaborare romano-elene.