Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Seminar pe teme privind securitatea si sanatatea in munca, gazduit de catre Camera de Comert si Industrie Prahova

In calitate de partener, Camera de Comert si Industrie Prahova a gazduit, in data de 18 iulie 2022, seminarul pe teme privind securitatea si sanatatea in munca.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Inspectiei Muncii – reprezentata de Dl. Dantes-Nicolae Bratu, Inspector General de Stat si al Inspectoratului Teritorial de Munca Prahova – reprezentat de catre Dna. Dumitra Ionescu – Inspector General si in colaborare cu: Cursuri Sud-Vest, Platforma SSM.ro si Namirial Romania.

Seminarul a suscitat interesul a peste 100 de participanti, reprezentanti ai companiilor prahovene, dar si ai unor institutii din administratie si de invatamant.

Tematica evenimentului a cuprins modificari si noutati legislative aparute in 2022 in domeniul securitatii si sanatatii in munca, precum si solutii teoretice si practice legate de digitalizarea acestui domeniu.

In cuvantul sau de bun-venit, Presedintele CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu a apreciat in mod deosebit colaborare traditionala cu Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova, concretizata de-a lungul timpului in actiuni de impact asupra informarii prompte si competente a firmelor judetului nostru pe problematica legislatiei muncii. Totodata, Dl. Presedinte Gogulescu a facut cunoscuta participantilor la seminar organizarea in luna septembrie 2022, de catre CCI Prahova, in cadrul unui proiect cu finantare din fonduri europene, a unui curs gratuit de “Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca – SSM“, cu o durata de 80 de ore, acreditat ANC.