Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

SMART JOB HUNTING – Bursa locurilor de munca, 24 mai 2022

Evenimentul, desfasurat  la Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti, a reunit 60 firme din județul Prahova, București și Buzău, care au ofertat peste 500 locuri de muncă – în principal pentru absolvenții de studii superioare, dar și pentru cei cu studii medii – în următoarele specialități : inginerie – mecanică, electromecanică, chimică, automatizare, de proces, de mentenanță; domeniul economic și financiar, marketing, construcții, IT, medical, HoReCa, turism, transporturi. Totodată, au fost disponibile și numeroase poziții de internship.
Organizatori: Camera de Comerț și Industrie Prahova, Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Ploiești și Casă de Cultură a Studenților Ploiești.
Având în vedere condițiile concrete de pe piață forței de muncă în perioada actuală, deficitul accentuat de specialiști în numeroase domenii de activitate, SMART JOB HUNTING a constituit o reală oportunitate atât pentru angajatori, cât și pentru cei interesați de identificarea unui loc de muncă.