Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Vizita Ambasadorului Iranului la CCI Prahova si la Targul Persian Luxury Expo din Ploiesti

In data de 9 iunie 2023, Camera de Comert si Industrie Prahova a primit vizita E.S. Dl. Seyed Hossein Sadat Meidani, Ambasadorul Republicii Islamice Iran la Bucuresti, care a fost primit de catre Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova. Discutiile purtate au vizat imbunatatirea relatiilor bilaterale si stimularea schimburilor comerciale, precum si noi perspective privind organizarea unor evenimente comune care sa apropie comunitatile de afaceri din Iran, respectiv judetul Prahova.

In continuarea intalnirii de la sediul CCI Prahova, E.S. Dl. Ambasador Seyed Hossein Sadat Meidani si Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu s-au deplasat la Palatul Culturii Ploiesti, unde la Sala Coloanelor au vizitat  PERSIAN LUXURY EXPO – expozitie cu vanzare de covoare persane, mobilier, obiecte de decor si bijuterii. Acest eveniment expozitional de exceptie se deruleaza in perioada 8 – 18 iunie si reuneste produsele a 11 firme iraniene.

De altfel, firmele iraniene prezente la expozitie si-au afirmat dorinta si disponibilitatea de a stabili contacte de afaceri si intalniri de tip B2B pe durata evenimentului expozitional cu firme prahovene, astfel incat companiile locale interesate de aceasta excelenta oportunitate de afaceri sunt invitate sa viziteze expozitia si sa identifice printre expozanti potentiali parteneri de colaborare.

Aceasta expozitie, organizata la Ploiesti, in colaborare cu o camera de comert judeteana, reprezinta o premiera in Romania. Firmele iraniene expozante sunt interesate, ca impreuna cu Ambasada Iranului la Bucuresti sa participe la astfel de manifestari expozitionale si in alte judete ale tarii.