Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Vizita Ambasadorului Republicii Turcia la CCI Prahova

Vineri, 7 aprilie 2023, Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu a primit vizita E.S. Dl. Özgür Kivanç Altan, Ambasadorul Republicii Turcia în România, care a fost însoțit de o echipă a Ambasadei, de Dl. Ufuk Tandoğan – Președintele TIAD (Asociația Oamenilor de Afaceri Turci) și de mai mulți oameni de afaceri.

 

La întâlnirea de lucru a participat si Dl. Daniel-Virgiliu Nanu, Prefectul Județului Prahova.

 

Vizita are loc pe fondul preluării recente a mandatului diplomatic de către E.S. Dl. Özgür Kivanç Altan, care a dorit să cunoască mai multe informații detaliate despre județul Prahova, unul dintre cele mai performante din România în ceea ce privește activitatea economică. Mai mult, comunitatea de afaceri turcă este foarte bine reprezentată în mediul prahovean, Turcia plasandu-se pe locul 3 în top investitori străini în județul Prahova. Cu acest prilej au avut loc discutii ce au pus bazele unor viitoare parteneriate si colaborari intre cele doua comunitati de afaceri.

 

Vizita de la sediul CCI Prahova a fost urmată de o întâlnire la Primăria Municipiului Ploiești si la Consiliul Judetean Prahova.