Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Vizita Ambasadorului Statului Qatar, E.S. Dl. Osama Yousef A.A. Alqaradawi

Joi, 25 aprilie 2024, Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat vizita in judetul Prahova a E.S. Dl. Osama Yousef A.A. Alqaradawi, Ambasadorul Statului Qatar în România, care a fost însoțit de Dl. Consul Khalid Al-Sulaiti. La sediul CCI Prahova a avut loc o densă intalnire de lucru, unde amfitrion a fost Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu. Au participat aproximativ 30 reprezentanți ai unor companii prahovene dar și din București și alte județe (Ilfov, Teleorman, Neamț, Brașov) din cele mai diverse domenii de activitate.
Scopul principal al întâlnirii l-a reprezentat cunoașterea reciprocă și identificarea de oportunități comerciale și investiționale în contextul în care Statul Qatar poate fi considerat un investitor puternic și susținător al unor proiecte românești, iar la rândul ei, România reprezintă pentru Qatar o adevărată poartă de acces către Uniunea Europeană.
Deoarece vizita s-a dorit a fi una cuprinzătoare, care să se adreseze și sectoarelor administrativ, social și academic, întâlnirea de la sediul CCI Prahova a fost urmată de întrevederi la Primăria Municipiului Ploiești, la sediul Prefecturii Prahova și la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești, pe parcursul cărora oaspeții străini au fost însoțiți de Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu.