Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Vizită de lucru în Republica Macedonia de Nord

Domnul Aurelian Gogulescu, in dubla sa calitate de Presedinte al CCI Prahova si Consul Onorific al Republicii Macedonia de Nord la Ploiesti, a efectuat, in perioada 27 – 29 septembrie 2019, o vizita de lucru in Republica Macedonia de Nord.

Deplasarea a avut ca scop discutarea mai multor aspecte privind dezvoltarea comertului bilateral, promovarea tursimului, extinderea unor afaceri si directionarea de investitii romanesti catre aceasta tara, organizarea unor actiuni viitoare menite sa stimuleze relatiile bilaterale romano-nord macedonene si identificarea de noi proiecte de colaborare, in contextul in care Republica Macedonia de Nord este in tratative pentru a deveni membru NATO si UE.

Au fost organizate intalniri la nivel inalt, cu Dna. Zorica Apostolska, Ministru al Investitiilor Straine, Dl. Andrej Zhernovski, Ministru Adjunct al Afacerilor Externe si cu Dl. Amb. Ilija Psaltirov, Seful Comisiei pentru Diplomatie Economica Bilaterala din cadrul MAE al Republicii Macedonia de Nord. De asemenea, a fost vizitata Municipalitatea Gazi Baba din cadrul Primariei Skopje.