Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Vizita de lucru in Republica Moldova

Miercuri, 1 februarie 2023, Domnul Aurelian Gogulescu, in dubla sa calitate de Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a romaniei si Presedinte al CCI Prahova, a participat la deschiderea celei de-a 20-a editii a manifestarii expozitionale „Fabricat in Moldova” care a avut loc la Chisinau, in prezenta Doamnei Natalia GAVRILIȚA, Prim-Ministru al Republicii Moldova, Dlui. Vladimir BOLEA, Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, Dlui. Jānis Mažeiks, Ambasadorul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova si Dlui. Sergiu HAREA, Președintele CCI a Republicii Moldova. Au mai participat reprezentanți ai autorităţilor publice centrale şi locale, corpul diplomatic acreditat în Republica Moldova, delegații din 10 state, asociaţii profesionale, oameni de afaceri, 6 Camere de Comert din Romania şi, nu în ultimul rînd, cei peste 300 de expozanţi moldoveni.

Dl. Aurelian Gogulescu a  sustinut un discurs in cadrul ceremoniei oficiale si a acordat un interviu Televiziunii Nationale din Republica Moldova, mentionand dimensiunea europeană a cooperării bilaterale dintre Camerele de Comert din cele doua tari care are la bază obiectivul strategic al integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

„Doresc sa reafirm inca o data intreaga disponibilitate si implicare a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei de a sustine proiectele de colaborare cu fratii nostri de peste Prut, astfel incat, impreuna, sa dezvoltam sinergii comune in regiune in vederea crearii unui cadru unit si proactiv destinat antreprenorilor din ambele tari”, a declarat dl. Aurelian Gogulescu.

Cu aceasta ocazie a fost organizat  Forumul de Afaceri Romano-Moldovenesc la care au participat numeroase companii din Romania si Republica Moldova, intreaga manifestare bucurandu-se de un larg interes si un succes pe masura.

Acest eveniment a  devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova, fiind  cea mai mare expoziție națională ce  poate fi pe bună dreptate denumită oglinda pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât al specialiștilor, cât și reprezentanților businessului.