Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Webinar pe teme antreprenoriale „Best Practices in 2021”

In data de 1 februarie 2022, Camera de Comert si Industrie Prahova si British-Romanian Chamber of Commerce (BRCC) au organizat Webinarul pe teme antreprenoriale „Best Practices in 2021”, la care au participat 45 de  persoane, iar 9 companii au avut oportunitatea de a sustine scurte prezentari.

Evenimentul s-a adresat atat firmelor cu capital britanic, dar si celor care deruleaza deja afaceri pe piata din Regat sau intentioneaza sa faca acest lucru, companiilor care doresc sa afle mai multe informatii privind schimbarile ce au avut loc odata cu fenomenul BREXIT, precum si oamenilor de afaceri care doresc sa relationeze cu firme britanice din Romania.

Amfitrionii evenimentului – Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova, respectiv Dl. Neil McGregor, Director General BRCC – au punctat aspecte generale privind efectele pandemiei Covid-19 si identificarea unor solutii de inovare si adaptare la paradigma impusa de noile conditii socio-economice. De asemenea, au fost  discutate evenimentele majore care au afectat activitatea companiilor, precum creșterea costurilor cu materiile prime, transport, energie electrica si gaze, dar si aspecte privind implementarea unor noi modele de business, posibile directii de reorientare a activitatii, criza de resurse umane în diferite domenii, provocările BREXIT și transformarea lor în oportunități etc.

Dialogul a fost dinamic si a permis în mod concret împărtășirea de experiență și bune practici, fiind dublat de posibilitatea de networking, oamenii de afaceri prezenți avand posibilitatea de a stabili noi contacte și de a schimba informații.