Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Direcția Promovare, Comunicare, PR

Serviciile noastre de promovare, publicitate și PR vă stau la dispoziție sub forma unei platforme complexe, diversificate și moderne.

Oferim, astfel, tuturor celor interesați un portofoliu-suport de servicii, prin revista proprie «Dynamic Business» (editată în format tipărit sau electronic), prin broșurile manifestărilor expoziționale pe care le organizăm, prin publicații și lucrări editate de CCI Prahova și prin web-site-ul nostru.

Târguri, Expoziții, Organizare evenimente

Dispunând de un amplasament ideal pentru desfășurarea de evenimente adresate mediului de afaceri, Camera de Comerț și Industrie Prahova vă stă la dispoziție cu o dotare logistică de înalt nivel, precum și cu o expertiză solidă de peste 27 ani în organizarea de seminarii, simpozioane, conferințe, forumuri de afaceri.

 

Târguri & Expoziții Externe

Organizarea participării la târguri și expoziții în străinătate

Târguri & Expoziții Interne

Organizarea de târguri și expozitii cu participare locală și națională

Târguri & Expoziții ROMEXPO

VĂ INVITĂM SĂ PARTICIPAȚI LA TÂRGURILE ȘI EXPOZIȚIILE ORGANIZATE DE ROMEXPO ÎN CONDIȚII DEOSEBIT DE AVANTAJOASE!

Toate firmele prahovene membre ale CCI Prahova, care vor să participe în calitate de expozanți, beneficiază de 20 % reducere la toate tarifele de închiriere a spațiului.

Târguri cu subvenție de la bugetul de stat

Clădirea Camerei de Comerț și Industrie Prahova este una dintre cele mai apreciate locații de evenimente de business din Municipiul Ploiești și din Județul Prahova, situată în centrul orașului, în plină zonă comercială și de afaceri, la numai 45 de minute de Aeroportul Internațional “Henri Coandă” – București.

În sediul nostru vă putem pune la dispoziție 4 săli modern mobilate și echipate tehnic, cu capacități de:

 • 120 locuri – sala Europa
 • 30 locuri – sala Muntenia
 • 30 locuri – sala de Curs 1
 • 15 locuri – sala de Curs 2

* 45 de minute de Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București

Putem contribui la o mai eficientă promovare a firmei Dvs. prin organizarea de evenimente dedicate – prezentări de firmă, lansare și prezentare de produse / servicii.

Putem contribui la o mai eficientă promovare a firmelor prin servicii de PR, configurate la solicitarea clienților noștri:

 • organizarea de evenimente: prezentări de firmă – produse – servicii, seminarii, conferințe de presă pentru firme;
 • realizarea de materiale de promovare;
 • consultanță privind promovarea.
Dispunând de un amplasament ideal pentru desfășurarea de evenimente adresate mediului de afaceri, Camera de Comerț și Industrie Prahova vă stă la dispoziție cu o dotare logistică de înalt nivel, precum și cu o expertiză solidă de peste 27 ani în organizarea de seminarii, simpozioane, conferințe, forumuri de afaceri.
Comunicare, Presă, PR
Diseminarea de materiale de promovare ale firmelor

Vă puteți promova compania prin expunerea materialelor de prezentare – cataloage, mape, pliante, flyere, roll-up-uri – în spațiile dedicate de la sediul CCI Prahova. Numeroasele acțiuni și evenimente desfășurate în sălile de conferințe și cursuri de la sediul CCI Prahova, asigură acestor materiale și firmei Dvs. o importantă vizibilitate.

Revista “DYNAMIC BUSINESS” este publicația Camerei de Comerț și Industrie Prahova care apare din anul 1995 în format tipărit iar apoi, din 2008 și în format on-line și care reprezintă un important instrument de promovare al activității CCI Prahova, al economiei prahovene și al comunității sale de afaceri – în ansamblu, precum și a firmelor care o compun.

Revista în format tipărit (cu un tiraj de 800 exemplare) se distribuie în rândul partenerilor instituționali ai CCI Prahova – din administrația locală și centrală, din mediul diplomatic, din sistemul cameral românesc, precum și în rândul comunității de afaceri. Puteți fi prezenți în cuprinsul publicației “DYNAMIC BUSINESS” cu machete de promovare, cu interviuri, articole de prezentare sau alte materiale.

Studii & Prognoze
Catalog "Topul Firmelor Prahovene"

Furnizarea de baze de date structurate (la solicitare)

Camera de Comerț și Industrie Prahova este locul în care se adună din multiple surse interne și externe informațiile de afaceri, care apoi, sortate și prelucrate, pornesc spre comunitatea afaceri – locală, națională, dar și în străinătate.

Furnizăm informații de afaceri privind:

 • firmele prahovene și domeniile lor de activitate;
 • firmele din România și domeniile lor de activitate;
 • oportunități de afaceri în țară și în străinătate;
 • oportunități de afaceri, inclusiv imobiliare;
 • liste de manifestări expoziționale organizate în țară sau în străinătate – structurate pe tematică, zonă, perioadă, etc.
 

Camera de Comerț și Industrie Prahova realizează anual o situație a economiei prahovene în cifre și date, în care indicatorii la nivel local sunt analizați în context național. De asemenea, putem realiza studii diverse cu caracter sectorial și general, pe localități, pe ramuri economice și domenii de activitate. Puteți beneficia de aceste studii în fundamentările economice pe care le realizați pentru dezvoltarea afacerii Dvs.

Alexandra PETRE

Director

Adresă

Ploiești, str. Cuza Vodă nr. 8, Prahova, România

Telefon

(+40) 344 401.201

Email

promovare@cciph.ro